fbpx

O nás

Občianske združenie „Život bez liekov“ bolo vytvorené v roku 2019 za účelom pomáhať všetkým ľuďom, aby žili zdravšie, pokiaľ možno aj bez pomoci liekov a chémie. Život bez liekov chce pomáhať ľuďom, ktorým nevyhovuje a nepomáha klasická medicína, aby mali možnosť svoje zdravotné problémy riešiť buď alternatívnou medicínou alebo celkovou zmenou životného štýlu. Budeme sa snažiť vám ukázať zdravý životný štýl tak, aby ste sa dožili vysokého veku v perfektnej kondícii a pri plnom zdravý.

Náš príbeh

Sme rodina s dvomi deťmi, ktorá sa rozhodla podeliť sa o svoj príbeh a skúsenosti, ktoré nás doviedli až sem a preto sme sa rozhodli vytvoriť Občianske združenie „Život bez liekov“, ktoré má pomáhať informovať ľudí ako sa dá vyliečiť, predísť chorobám a udržať si pevné zdravie aj bez liekov a chémie.

IMG_2537
IMG_2538

Náš život sa nám zmenil prakticky zo dňa na deň pred 5 rokmi keď náš syn ochorel na akútnu leukémiu. O chorobe a liečbe sme dovtedy nevedeli vôbec nič.Vtedy sme začali študovať a zbierať informácie prakticky o všetkých druhoch závažných onemocnení, ktoré najčastejšie zapríčiňujú úmrtnosť ľudí.Dnes sme vďační za to, že nám život umožnil byť spolu aj naďalej a preto by sme chceli  pomáhať tým, ktorí budú chcieť uskutočniť zmenu a udržať si zdravie na vysokej úrovni.

IMG_2536
IMG_3081

Chceme tiež takýmto spôsobom poďakovať všetkým dobrým ľuďom, ktorí nám vtedy pomáhali a preto sme sa rozhodli, že teraz budeme pomáhať my Vám.

IMG_3425
IMG_2541

Chceme všetkým povedať, že nie sme žiadny spisovatelia ani redaktori, ktorí píšu knihy alebo články. Pokiaľ by ste preto videli v našich príspevkoch nejakú nedokonalosť tak nás za to ospravedlňte.

Tak neváhajte a pridajte sa aj Vy k nám.

Go top